Biblioteka "Mehmet Jusufi"

Biblioteka "Mehmet Jusufi" selia në Raincë.
Rainca poashtu posedon bibliotekĂ«n e cila Ă«shtĂ« degĂ« nga biblioteka nĂ« PreshevĂ«  "Mehmet Jusufi".
Në bibliotekë bashkëvendasit dhe vizitorët mund të gjejnë libra të ndryshëm dhe poashtu ambientin për të lexuar. Biblioteka gjindet në objektin multifunksional.
Search