Kompanitë dhe afaristë

Këtu mund të gjeni kontakte nga kompanitë dhe afaristë që gjinden në Raincë. Nëse dëshironi që kompania juaj të shtohet në listë na shkruani mesazh në Kontakt ose Facebook
Për ta bër më të lehtë gjetjen e të gjithë kompanive dhe afaristëve i kemi ndarë në kategori.

Ndërtimtari

 • Shera Beton
  +381 63 43 43 97
 • Limani ndërtimtari
  +381 63 8 277 017

Arkitekturë

 • Kasolli Architecture
  +381 631314866

Mekanik

 • Auto Elektro Bashkimi
  +381628206695

Kafiteri

 • Kafe Elioni
  +381628621619
 • Kafe Te Toli
  +381621981864

Restorante & Ahengje

 • Restorant Cufa
  +38163 8848 690
 • Te Tafa (Dj, karrika, tavolina, ndriçim, dekorime, enë kuzhine, gatime në zgarë)
  +381621011048
 • Dj Toni (Muzik, dekor, kamera)
  +381638108954

Moler & Gipser

 • Moler & Gipser Ardi
  +381638216933

Sanitari, Nxemje & Elektrikë

 • Instal Niki (Uje dhe nxemje)
  +381637686454
Search