Vendet atraktive

Këtu mund të gjeni disa nga vendet më atraktive në rrethinën e Raincës.

MALET E BURÇECËS

Eksploroni bukuritë e maleve të Burçecës që kanë një pamje të jashtëzakonshme në të gjitha stinët e vitit.

MALET E RAINCËS

Eksploroni bukuritë e natyrës së Raincës duke udhëtuar nëpër rrugët e maleve që janë pasuri e vendit tonë.

GARE

Garja kufizohet me Raincën, është një destinacion ku mund ta shijoni florën dhe faunën e vendit.
Search